Seurakuntavaaliehdokkaat julkaistu

18.9.2018 16.49

Kalajoen eurakuntavaaliehdokkaat julkaistu

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 17.9. Kalajoen seurakunnassa vaaliin osallistuu kolme valitsijayhdistystä. Ehdokkaita on kaikkiaan 63.

Kristillisten perusarvojen puolesta ehdokaslistalla ehdolla ovat Sanna Nikula, Esko Sillankorva, Heikki Saukko ja Sirpa Kärkinen.

Himangan kappeli ehdokaslistalla ehdokkaina ovat Päivi Alho, Anitta Carlsson, Asko Heikkilä, Tapio Hillilä, Päivi Kero, Kari Kivelä, Mikko Lauri, Markus Lindell, Veli Märsylä, Tuula Ojamäki, Reeta Pahkala, Matti Pahkala, Vuokko Peltola, Lek Pernu, Jouni Pöyhtäri, Sanna Pöyhtäri, Minna-Mari Roukala, Satu Roukala, Helena Saarenpää, Paavo Tiinanen, Tuula Torvi, Sanna Tuorila, Teuvo Tuorila, Pekka Uunila, Maija Uusitalo, Arto Vihriälä, Ulla-Maija Ylikangas ja Ville Yrjänä.

Yhteinen seurakuntamme ehdokaslistan ehdokkaita ovat Veli Ainali, Soili Autio, Saija Heikkilä, Katja Hihnala, Jarkko Hyry, Seija Isokääntä, Rauli Junttila, Jouni Jyrinki, Suvi Kaattari, Sanna Lastikka, Riitta Lehto, Mari Niemelä, Mårten Niemelä, Hanna Nikupaavo, Marja Ojala, Erkki Olkkola, Raija Parkkila, Lassi Peltola, Kaisu Polet, Outi Prittinen, Lena Raatiniemi, Esa Rahja, Juha Rahkola, Veli Saari, Marja Saksholm, Eeva Salmela, Tuomas Savela, Lauri Seikkula, Juha Siermala, Aila Siirilä ja Heikki Silander.

Seurakuntavaalit pidetään 18.11. ja ennakkoäänestys on 6.-11.11.