Kalajoen seurakunnan kuorojen Joulukonsertti

3.12.2018 11.10

Kalajoen seurakunnan kuorojen Joulukonsertti Kuvassa Kalajoen seurakunnan kirkko- ja mieskuoro esiintymässä 2016 (Kuva: Eveliina Pylväs)

Keskiviikkoiltana 12.12. klo 19 kajahtaa Kalajoen kirkossa kuorolaulu, kun Kalajoen seurakunnan kuorot esiintyvät yhteiskonsertissa.

Joulukonsertissa kuullaan kuoroja yhdessä ja erikseen. Mukana illassa ovat Kalajoen Lapsikuoro, Poikakuoro, Kirkkokuoro, Mieskuoro, Himangan Kirkkokuoro, Päiväkuoro, Paavon pojat sekä kanttorit Veli Ainali, Annika Kuntsi ja Annukka Palola. Yhteisistä suurkuorolauluista mainittakoon laulu  "Maa on niin kaunis" jonka sävelmä on peräisin 1842 ilmestyneestä sleesialaisten kansanlaulujen kokoelmasta. Tämä enkelien kiitosvirsi jouluyönä on tavattoman suosittu ja se sopii laulettavaksi milloin vain. Lisäksi ohjelmassa on mm. vanha ranskalainen joululaulu "Tulkaa koolle kaikki", "Koristeissaan kiiltää jo kuusi", sekä paljon muita joulun sanomaan johdattelevia lauluja. Illan ohjelmamaksu on vapaaehtoinen seurakunnan musiikkityön hyväksi.​ 

« Uutislistaukseen