Kalajoen kirkon peruskorjauksen II-vaiheen urakoitsijat valittu

21.12.2018 13.05

Kalajoen kirkon peruskorjauksen II-vaiheen urakoitsijat valittu Kuva: Tuomas Savela

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi Kalajoen kirkon II-vaiheen jaetun urakan urakoitsijoiksi edullisimman hyväksyttävän tarjouksen antaneet yritykset: rakennusurakan pääurakoitsijaksi Raahen Rakennuspalvelu Oy:n, ikkuna- ja luukkukorjausurakoitsijaksi Restaurointipuusepät Nuutti Ay:n, sähköurakoitsijaksi Rannikon Sähköpisteen ja kuivasprinkleriurakoitsijaksi Putcon Oy:n. Urakoiden yhteenlaskettu hinta on 1 587 572 euroa. Kirkkoneuvosto teki samalla II-vaiheen peruskorjauksen aloituspäätöksen. Urakoitsijat voivat aloittaa työt 4.3.2019.

Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle 0,29 hehtaarin määräalan ostamista Märsylä-nimisestä tilasta Himangan hautausmaan vieressä 10 000 eurolla. Määräalaa on mahdollisuus hyödyntää jatkossa hautausmaan hoidon kautta tai mahdollisen hautausmaan laajentamisen myötä.