Toivoa ilmassa - tasauspäivän lähetyslounas Kalajoen seurakuntakodilla

12.3.2019 09.53

Toivoa ilmassa - tasauspäivän lähetyslounas Kalajoen seurakuntakodilla Kuvan palapeitto on pika-arpajaisten pääpalkinto Tasauslounaalla. Niin kuin palapeiton jokainen pala on tärkeä kokonaisuuden kannalta, niin on myös jokainen ruokailija tärkeä toivon jakaja.

Ilmastonmuutos vaikuttaa eniten maailman köyhimpiin maihin, vaikka kaikkein vähiten ne ovat vaikuttaneet sen syntyyn. Suomen Lähetysseura kohdentaa tämän vuoden tasauskeräyksen tuoton elämän perusedellytysten säilymiseen köyhimmissä maissa. Maanviljelyn kehittämisellä, koulutuksella ja puiden istuttamisella pyritään mahdollistamaan väestön asuminen omilla synnyinsijoillaan. Näin ehkäistään myös maahanmuuttoa. Yksi tapa olla mukana tasaamassa elämisen olosuhteita on osallistua seurakunnan järjestämälle tasauslounaalle 21.3 klo 11-13. Kalajoen seurakuntakodilla. Metsä vastaa, niin kuin sinne huudetaan. Tasauslounaalla huudetaan yhdessä toivoa ilmaan!