Kalajoen seurakunnan lapsi-ja nuorisokuorojen konsertti

15.3.2019 13.14

Kalajoen seurakunnan lapsi-ja nuorisokuorojen konsertti

Marianpäivänä 24.3 klo 18 kajahtaa Raution kirkossa Kalajoen seurakunnan lapsi- ja nuorisokuorojen, sekä poikakuoron raikas laulu. Esiintymässä ovat Kalajoen lapsi-ja nuorisokuoro, Raution lapsi-ja nuorisokuoro, Poikakuoro, Himangalta Nuortenkuoro Selvät sävelet ja Musakerholaiset. Satapäinen kuorojoukko laulaa myös yhdessä.

Illassa kuullaan Marianpäivän lauluja, perheaiheisia lauluja, sekä kevätlauluja. Marianpäivän aiheena on enkeli Gabrielin ilmestyminen neitsyt Marialle, joka ilmoittaa Jeesuksen syntymisestä. Ohjelmasta mainittakoon laulut mm. ”Turvallista matkaa” ”Hiljaisessa virrassa” ja Palmunlehviin peittyy maa”.

Konsertissa kuullaan myös soolosoittimia mm. huilua, trumpettia ja Chimes-kelloja. Kuoroja johtavat seurakunnan kanttorit Annukka Palola ja Annika Kuntsi. Illassa laulamme yhdessä seurakunnan kanssa Marianpäivän ja Paastonajan virsiä.

Ohjelmamaksu on viisi euroa, jolla kerätään rahaa kevätretkeä varten.

Kuorojen yhteislaulusta voit katsoa ja kuunnella pienen näytteen täältä