Lauluyhtye Kuura konsertoi Kalajoella

11.6.2019 09.31

Lauluyhtye Kuura konsertoi Kalajoella Lauluyhtye Kuurassa laulavat Kirsi Koivisto, Pia Räihälä, Eija Rahja ja Marita Kaakinen. (Kuva: Kari Kalliokoski)

Neljän naisen lauluyhtye Kuura esiintyy Kalajoen seurakunnan kesäillan musiikkisarjassa seurakuntakodilla keskiviikkona 19.6. klo 19. Kvartetissa laulavat Marita Kaakinen ja Kirsi Koivisto Kokkolasta sekä Eija Rahja ja Pia Räihälä Kalajoelta.

Marita Kaakinen ja Kirsi Koivisto ovat molemmat laulunopettajia ja kuoronjohtajia. Marita myös säveltää, sovittaa ja esiintyy solistina. Kirsi toimii suunnittelijaopettajana Kokkolan seudun opistolla ja konsertoi erityisesti lied-laulajana.
Eija Rahja ja Pia Räihälä ovat aktiivisia kuoro- ja yksinlaulun harrastajia ja opiskelleet laulua useita vuosia.
Kvartetti on konsertoinut säännöllisesti muutaman vuoden ajan.
Kalajoen kesämusiikissa kuullaan Marita Kaakiselta kaksi omaa sävellystä, Heijaa ja Suojelusenkeli, sekä sovitus Oskar Merikannon Rukouksesta. Ohjelmassa on myös muun muassa Eino Leinon teksteihin sävellettyjä kesäisiä lauluja Heikki Sarmannolta ja Juha Hilanderilta sekä Juhani Komulaisen Herra, minun valoni ja Kari Tikan Isä meidän.