Ihana Nainen –ryhmä alkaa lokakuussa

3.9.2019 09.39

Ihana Nainen –ryhmä alkaa lokakuussa

Naisten terapeuttinen ryhmä on uusi toimintamuoto seurakunnassa. Tunteet ja elämä ovat meille joskus haastava juttu, joten ryhmässä käsittelemme eri teemoja, joista syntyy elämään hyvinvointia ja pahoinvointia. Ryhmässä työstetään omia tunteita kuten pelkoa ja vihaa. Hahmotamme myös voimavarojamme, toiveita ja unelmia sekä etsimme elämäämme hoitavaa hengellisyyttä. Ryhmässä on alustus aiheesta, itsenäistä kirjoittavaa työskentelyä sekä kokemuksien jakamista aiheista. Kokoontumisissa käytetään tunne- ja vahvuuskortteja sekä voimavara- ja unelmakeidas -työkirjoja. Ryhmä on terapeuttinen, hoitava ja hengellinen, joten kokoontumiset päättyvät rukoukseen tai hartauteen.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa, kaksi tuntia kerrallaan. Teemoina ovat pelot, viha, hengellisyys, voimavarat sekä unelmat ja toivo. Ryhmään otetaan neljä-kuusi henkilöä ja se on luottamuksellinen ja kiinteä, joten siihen ei voi tulla kesken. Ryhmään ilmoittautuminen on diakonissa, psykiatrinen sairaanhoitaja Ulla Ketoselle p. 0447229006. Kokoontumiset alkavat lokakuussa, mutta ilmoittautumiset ovat syyskuun aikana.

Tarvittaessa ryhmäläisen on mahdollista jatkaa työskentelyä omassa yksilösielunhoidossa tammikuussa 2020 lähtien. Tällöin käyntejä esim. 3-10 kertaa toiveiden mukaan. Ryhmän tapaamispaikka ilmoitetaan ryhmään ilmoittautuneille.

« Uutislistaukseen