Raamattukahvila käynnistyy syyskuussa

3.9.2019 09.44

Raamattukahvila käynnistyy syyskuussa

Kalajoen seurakunnassa toteutetaan syksyn aikana Raamattuluentosarja, jonka tarkoituksena on tehdä Raamatun sanomaa tutuksi ajankohtaisin teemoin. Raamatun opetusta on seurakunnalta pyydetty paljon ja nyt vastaamme pyyntöön avaamalla Raamattukahvilan. Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 19.9. Kalajoen seurakuntakodin Iktys-salissa ja jatkuvat viisi kertaa kahden viikon välein.

Kepeähköstä nimestä huolimatta ilta on täynnä asiaa. Jokaisena luentoiltana yksi seurakunnan työntekijä pitää raamattuopetuksen omasta valitusta aiheestaan, ja opetuksen jälkeen on mahdollisuus keskusteluun. Aiheet liittyvät arkisiin, ihmisläheisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin, kuten köyhyys, auttamistyö, ihmisen huoli huomisesta, kuolema ja kärsimys. Miksi ihminen tarvitsee Raamattua? Nykyään tarjolla kaikenlaista ajanvietettä. Voiko Raamattua pitää ajanvietteenä? Mitä tarkoittaa, että Raamattu on Jumalan sana, elävä sana, kaksiteräinen miekka? Mikä Raamatussa aiheuttaa sen, että se on säilynyt aikojen saatossa, vaikka monet muut asiat ovat tulleet ja menneet? Jeesus sanoo: ”Taivas ja maa katoavat mutta minun sanani eivät katoa.”

Ota oma Raamattusi mukaan! Raamattukahvila ei olisi nimensä veroinen, jos emme joisi aina alussa kahvit. Lisätietoja saat Suvi Lehtimäeltä, 044 7229 002.