Jouluaputapahtuma vähävaraisten auttamiseksi Kalajoella

5.11.2019 09.24

Jouluaputapahtuma vähävaraisten auttamiseksi Kalajoella

Kalajoen seurakunnassa on järjestetty vuosittain jouluaputapahtuma vähävaraisille. Haastamme sekä yksityisiä lahjoittajia, yhdistyksiä että yrityksiä mukaan mahdollistamaan tapahtuman järjestämisen myös tänä vuonna. Joulun alla taloushuolet ahdistavat ja varjostavat monen perheen joulusuunnitelmia. Jouluapu-tapahtumassa avustetaan vähävaraisia kalajokisia perheitä lahjakorteilla ruokakauppaan.

Apua on aikaisempina vuosina annettu ja avun tarpeen arvioidaan nytkin olevan noin 200 erilaiselle perheelle. Avun saajista osa on mm. yksinhuoltajia, työttömiä, kuntoutuksessa tai sairaslomalla olevia. Keräys toteutetaan 14.10.-22.12. välisenä aikana ja antamasi apu menee perille jo ennen joulua. Apu jaetaan Kalajoen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Keräys toteutetaan Kotimaanavun kanssa. Ohjeet ja linkki keräykseen löytyvät täältä.