Tähtien tuikkiessa-konsertti Kalajoen kirkossa

3.12.2019 10.16

Tähtien tuikkiessa-konsertti Kalajoen kirkossa

Sopraano Emma Räihälä ja pianisti Kirsi Anias esittävät joulun klassikkokappaleita Kalajoen kirkossa 7.12 klo 16. Konsertin ohjelmassa kuullaan sekä perinteisiä kotimaisia joululauluja, kuten Otto Kotilaisen Varpunen jouluaamuna, että ulkomaisia uudempia tuttavuuksia, kuten Jules Massenet’n Noël des Fleurs, ”Kukkien joulu”. Oman mausteensa konserttiin antavat myös Ravelin soolopianokappale Oiseaux Tristes sekä muutamat kevyemmät joululaulut, kuten jo perinteiseksi muodostunut Taivas sylissäni.

Kirsi Anias on alavieskalainen pianisti. Hän opiskelee pianonsoittoa Kokkolassa Centria Ammattikorkeakoulussa Ulla Roiko-Jokelan johdolla, ja opettaa Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita Alavieskassa ja Ylivieskassa.

Emma Räihälä on kalajokinen sopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Viimeisimmäksi hänet on nähty laulamassa viime keväänä Kokkolassa West Side Story-musikaalin naispääosaa, Mariaa. Emma ja Kirsi ovat tehneet yhteistyötä lied-musiikin parissa jo yli neljä vuotta.