Uutislistaukseen

Kalenterit täyttyvät - seurakunnan kokoava toiminta käynnistynyt ulkotapahtumilla

6.7.2020 11.57

Viime viikolla kokoontui iloinen joukko nuoria seurakuntakodin pihalle grillailemaan, mukana oli niin vanhoja isosia kuin tämän kesän riparilaisia. Uudesta kokoontumisesta sovittiin saman tien.

Lähetyskahvila Malmbergin tuvan pihalla on avoinna keskiviikkoisin ja sunnuntaisin sään salliessa. Lähetystilaisuus on tulossa myös Himangan kirkon pihamaalla.

Diakoniatyö aloittaa naisten lenkkien sarjan Hiekkasärkillä, tarkoituksena tulla yhteen, vaihtaa kuulumisia, toivottavasti tutustua uusiin ihmisiin ja lopuksi hiljentyä lyhyeen hartauteen. Ruonan leirikeskuksen ympäristöön ollaan järjestämässä kaikille avointa mökki-iltaa. Vapaamuotoisessa kesäillan vietossa on mahdollisuus mm. pelata mölkkyä ja paistaa makkaraa.

Myös jumalanpalveluksia järjetetään Himangan ja Raution kirkkojen lisäksi mm. pappilan pihalla ja Hiekkasärkillä.

Poimi tapahtumakalenterista sinulle sopivat tapahtumat ja tule rohkeasti mukaan!