Diakoniaruokailu kutsuu yhteiseen pöytään Kalajoella

Diakoniaruokailu kutsuu yhteiseen pöytään

5.10.2020 16.12

Tänä syksynä diakoniatyön kerhot ovat seurakunnassamme tauolla koronariskin vuoksi. Kerhotoiminnan tilalle olemme suunnitelleet loka-marraskuun aikana kaksi aamupuurotarjoilua 13.10. ja 10.11. ja kaksi diakoniaruokailua 27.10. ja 24.11. Aamupuurot ja diakoniaruokailut ovat avoimia kaikille. Voit siis tulla syömään yhdessä, jos kaipaat yhteistä ruokailuhetkeä.

Ruokailuissa on vapaaehtoinen maksu diakoniatyön tukemiseen ateriakulujen kattamiseksi. Jos koet, ettei sinulla ole varaa maksaa ruokailusta, voit vapaasti tulla syömään. Voit tulla ruokailuun yksin, ystävän, naapurin, lasten, lastenlasten, ym. kanssa.

Jokapäiväisen leivän lisäksi ruokailuhetkissä on tarjolla myös elämän leipää pienen hartaushetken muodossa.

Tule rohkeasti mukaan yhteiseen pöytään. Ruokailuissa noudatamme koronaohjeita. Älä tule sairaana ruokailuun. Ruokailu on seurakuntakodin isossa salissa, jotta voimme pitää turvavälit. Huolehdi käsihygieniasta ruokailussa. Seuraamme paikkakunnan korontilannetta, joten tarkista Kalajoen seurakunnan kotisivuilta mahdolliset tapahtumien perumiset.

Kalajoen Martat ovat luvanneet olla mukana aamupuurojen toteuttamisessa. Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan diakoniaruokailuja, ilmoita Helille p. 044-7229023 tai Ullalle p. 044-7229006.