Uutislistaukseen

Tevi Systems Oy Himangan seurakuntakodin IV-urakoitsijaksi Himangan seurakuntakodin ilmanvaihtojärjestelmä uusitaan (Kuva Eveliina Pylväs)

Tevi Systems Oy Himangan seurakuntakodin IV-urakoitsijaksi

13.1.2021 12.18

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi tarjousten perusteella Tevi Systems Oy:n Himangan seurakuntakodin IV-urakoitsijaksi. Hankkeen rakennusvalvojaksi valittiin Kasuva Oy.

Mutkalammen tuulipuiston tukkipuun myynti päätettiin antaa Met-Rem Oy:n järjestämään yhteiskauppaan. Kuitu- ja energiapuu päätettiin myydä MHY:n kilpailutuksen kautta.

Kirkkoneuvosto päivitti seurakunnan edustajat Kalajoen rovastikunnan toimikuntiin. Kasvatustoimikuntaan valittiin Annika Alatalo, varalle Katja Pudas, diakoniatoimikunnan Ulla Ketonen, varalle Maria Paananen ja lähetystoimikuntaan Heli Heikkilä, varalle Vuokko Peltola.