Kalajoen seurakunnan pitopalvelutoiminta Ravintola Koski-Hoville

20.4.2021 17.31

Kirkkoneuvosto valtuutti talouspäällikön neuvottelemaan sopimuksen pitopalvelutoiminnasta Kalajoen ja Raution keittiötoimen osalta Ravintola Koski-Hovin kanssa toistaiseksi. Koski-Hovi on hoitanut vuodesta 2019 Himangan kappeliseurakunnan keittiötointa.

Destialle annettiin lupa kolmen läjitysalueen tekoon seurakunnan omistamille maa-alueille Mutkalammen tuulivoimapuiston työmaalla. Läjitysalueiden käytön jälkeen Destia tasaa maat ja istuttaa kustannuksellaan alueille männyntaimet. Metsänhoitoyhdistys seuraa ja tarkistaa, että läjitys tulee tehtyä kartta-aineiston mukaisille paikoille asianmukaisesti.

Kirkkoneuvosto hyväksyi Himangan kirkon penkkien ja lattian maalaamisinvestoinnin loppuselvityksen. Kirkkoneuvosto antaa loppuselvityksen tiedoksi kirkkovaltuustolle. Investoinnin kokonaiskustannus oli 25.367 euroa. Neuvosto hyväksyi myös seurakunnan kolehtisuunnitelman loppuvuodeksi 2021.

Kalajoen seurakunnan kirkkojen esitteet päätettiin uusia Teuvo Tuorilan ja Päivi Kivelän toimesta.