Uutislistaukseen

Uutinen Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksesta 11.10.2021 Himangan kellotapuli (Kuva: Eveliina Pylväs)

Himangan kellotapulin kylmiö uusitaan

12.10.2021 11.08

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto aloitti ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman käsittelyn hyväksymällä kirkkovaltuustolle menevän esityksen talousarvioavustuksista. Lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan esitetään määrärahaksi yhteensä 42 500 euroa, oman seurakunnan diakoniatoimintaan 20 000 euroa, kuorotoiminnan avustuksiin 6 800 euroa ja partiotoimintaan 6 000 euroa. Budjettiin liittyen hyväksyttiin myös henkilöstön ensi vuoden kehittämissuunnitelma sekä suorituslisän maksamisen neljälle työntekijälle.

Himangan kellotapulin kylmiö uusitaan ensi vuonna. Tarjous pyydettiin neljältä kylmiötoimittajalta ja määräaikaan mennessä tarjous saatiin yhdeltä. Kirkkoneuvosto hyväksyi Hermetelin tarjouksen 4-paikkaisesta kylmiöstä. Kirkkoneuvosto hyväksyi Rannikon Hautakivi Oy:n jättämän tarjouksen Raution sankarihautojen kivien puhdistuksesta ja tekstien kultauksesta. Hautakivien kunnostuksesta on pyydetty tarjoukset, joita määräaikaan mennessä tuli kolme kappaletta.

Kirkkoneuvosto hyväksyi myös seurakunnan kolehtisuunnitelman alkuvuodeksi 2022.