Kalajoen kirkko

Etelänkyläntie 1, 85100 Kalajoki

Avoinna jumalanpalveluksen aikana sunnuntaisin klo 10 sekä sopimuksen mukaan. Kesällä toimii tiekirkkona 10.6.-20.8. klo 11-16.

Kalajoen kirkko Kalajoen nykyinen 1879 valmistunut punatiilikirkko on järjestyksessään seitsemäs. Kirkko on entisöity, peruskorjattu sekä maalattu satavuotisjuhlia varten vuonna 1979.
Kirkkoon mahtuu 900 henkilöä.

Kirkon varaukset kirkkoherranvirastosta puh.  08 464 0530.

Etelänkyläntieltä Seurakuntatielle käännyttäessä on kirkon, hautausmaan ja seurakuntakodin yhteinen parkkialue.

Etelänkyläntie 1, 85100 Kalajoki

Etelänkyläntie 1, 85100 Kalajoki

Hartaushetki (Hiljaisuuden rukoushetki klo 18)

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 4.8. klo 18. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 8th of August at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!