Toimintaa varhaisnuorille Kalajoella

Kerhotoiminta

Kerhoja on Kalajoella seurakuntakodin nuorisotilassa Artoksessa  ja päiväkerhotilassa ja Tyngän koululla.

Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 43!

TOIMINTAKERHO

Kerhossa leikitään, askarrellaan, pelataan niin sisällä kuin ulkonakin ja eletään kirkkovuotta todeksi. Syyskausi marraskuun loppuun 2019.

Seurakuntakodilla Artoksessa 1-3-luokkalaisille tiistaisin klo 15-16. Kerhonohjaajina Kiia Heikkilä ja Taru Haikola.

Seurakuntakodilla päiväkerhotiloissa 4-6-luokkalaisille tiistaisin klo 16.30-17.30. Kerhonohjaajina Lyydia Ojala ja Hanna Oikarinen.

Tyngän aluekoululla keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Kerhonohjaajina Jessica Perttula ja Venla Hihnala.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1-6 lk lapsille. Ilta koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, rukouksesta ja toimintapisteistä. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa.

Siipijengi-illat Kalajoen seurakuntakodilla klo 17-19.00.

Syksyllä perjantaina 20.09., 11.10., 08.11. ja 13.12.

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Liungilan Eränkävijät ry

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikoittain.

Yhteystiedot:
Marjo Märsylä lippukunnanjohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com
Elina Korva, sihteeri: eevaelina.korva@gmail.com
Aino Ventelä-Suorsa, lippukunnanjohtajan apulainen: aino.ventela@outlook.com

Vääräjoen Vartijat

Yhteystiedot:

Marja-Liisa Kaakko lippukunnanjohtaja: 0440465643

vs. nuorisotyönohjaaja
Kalajoen alueseurakunta
Seurakuntatie 1
Kalajoen alueseurakunta
Seurakuntatie 1
Asiakaspalvelu
Plassintie 2
85100 Kalajoki

avoinna ma-ke, pe klo 9-14, to suljettu, puhelimitse klo 12-15. Himangan seurakuntatoimisto avoinna torstaisin klo 12-15. Yhteinen puh. 08 464 0530.