Kalajoen seurakuntakoti

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Avoinna sopimuksen mukaan.

Kalajoen seurakuntakoti Kalajoen seurakuntakoti sijaitsee kirkon vieressä, ja sen on suunnitellut Martti Väisänen vuonna 1971. Seurakuntakotia on laajennettu vuonna 1992, ja siihen on tehty kattava sisäremontti 2015-2016. Lasten kerhotilat ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntakodissa.

Kalajoen seurakuntakotia on mahdollista varata erilaisia tilaisuuksia varten. Seurakuntakodissa on keittiö ja mm. kaksi juhlasalia: seurakuntasali, johon mahtuu 196 henkilöä ja Ikhtys-sali, johon mahtuu 50 henkilöä.

(Kuvat Eveliina Pylväs)

Lastenhoitohuone
Myymälä

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Tasauspäivän lounas

Tervetuloa arkipäivän maittavalle lounaalle, tuotto Suomen Lähetysseuran tasauskeräykseen, jonka teemana on Toivoa ilmassa. Maanviljelyn kehittämisellä, koulutuksella ja puiden istuttamisella pyritään auttaman maailman köyhimpiä maita. Näin ehkäistään myös maahanmuuttoa. Metsä vastaa, niin kuin sinne huudetaan. Tasauslounaalla huudetaan yhdessä toivoa ilmaan!

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Nuortenilta

Raamattua, pohdiskelua, yhteistä tekemistä, kahvia ym. ja hyvää seuraa.