Kalajoen seurakuntakoti

Seurakuntatie 1 , 85100 Kalajoki

Avoinna sopimuksen mukaan.

Kalajoen seurakuntakoti Kalajoen seurakuntakoti sijaitsee kirkon vieressä, ja sen on suunnitellut Martti Väisänen vuonna 1971. Seurakuntakotia on laajennettu vuonna 1992, ja siihen on tehty kattava sisäremontti 2015-2016. Lasten kerhotilat ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntakodissa.

Kalajoen seurakuntakotia on mahdollista varata erilaisia tilaisuuksia varten. Seurakuntakodissa on keittiö ja mm. kaksi juhlasalia: seurakuntasali, johon mahtuu 196 henkilöä ja Ikhtys-sali, johon mahtuu 50 henkilöä.

(Kuvat Eveliina Pylväs)

Lastenhoitohuone
Myymälä

Juhannusheraa lähetyksen hyväksi

Klo 13-14 juhannusheran myynti seurakuntakodilla vain etukäteen varanneille, varaa juhannusheraa soittamalla Margitille p. 050-3318916 pe 18.6. mennessä, max. 3 l/ talous, juhannusheraa keitetään 80 l, juhannusheran haku seurakuntakodilta ke 23.6. klo 13-14, 10 e / litra

Verenluovutus ajanvarauksella 6.9.

Klo 12.30-16.30
Pandemiavarotoimet verenluovutuksessa
Pidämme huolta verenluovuttajien turvallisuudesta aina, myös poikkeusaikana.
Olemme muuttaneet joitakin käytäntöjä verenluovutuspaikoilla, jotta luovuttaminen on sinulle edelleen turvallista.
Lisätoimena on otettu käyttöön suu-nenäsuojukset hoitajien ja luovuttajien lähikontaktitilanteissa niillä alueilla, joilla epidemia on kiihtymis- tai leviämisvaiheessa.
- Luovutustilaan pääsevät vain verenluovuttajat. Lapset tai saattajat eivät saa tulla mukaan pandemian aikana.
- Verenluovuttajilta varmistetaan heti saapuessa, ettei heillä ole flunssaoireita.
- Jokainen luovuttaja ohjataan käsienpesuun tai käsien desinfiointiin luovutustilaan saapuessaan.
- Luovutustiloissa yhtä aikaa olevien määrää rajoitetaan.
- Ohjeistamme pitämään vähintään metrin turvavälin tilassa oleviin muihin luovuttajiin.
- Olemme lisänneet tilojen puhdistusta ja henkilökuntamme on ohjeistettu pysymään kotona, jos heillä on mitään flunssaoireita.

Vainottujen kristittyjen ilta

Vainottujen kristittyjen ilta Kalajoella