Kalajoen seurakuntakoti

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Avoinna sopimuksen mukaan.

Kalajoen seurakuntakoti Kalajoen seurakuntakoti sijaitsee kirkon vieressä, ja sen on suunnitellut Martti Väisänen vuonna 1971. Seurakuntakotia on laajennettu vuonna 1992, ja siihen on tehty kattava sisäremontti 2015-2016. Lasten kerhotilat ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntakodissa.

Kalajoen seurakuntakotia on mahdollista varata erilaisia tilaisuuksia varten. Seurakuntakodissa on keittiö ja mm. kaksi juhlasalia: seurakuntasali, johon mahtuu 196 henkilöä ja Ikhtys-sali, johon mahtuu 50 henkilöä.

(Kuvat Eveliina Pylväs)

Lastenhoitohuone
Myymälä

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Pohjanmaan Pipliaseuran Raamattukoulutuspäivä

Lämpimästi tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa Raamattukoulutuspäivään Kalajoen seurakuntakodille Ikhtys-saliin! Päivän aikana on mahdollisuus monenlaisiin kohtaamisiin Raamatun ja toistemme näkemisen kautta. Raahesta tulee bussilla osallistujia, tule sinäkin, vaikka lyhyemmäksikin aikaa! Arpajaiset Pipliaseuran työlle.

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Pipliaseuran ja Kairoksen ilta

Tervetuloa leppoisaan Kairos-iltaan, vaikka et tuntisi Kansan Raamattuseuran ylläpitämää Kairosmajan tunturikeskusta Pelkosenniemellä entuudestaan!