Kalajoen seurakuntakoti

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Avoinna sopimuksen mukaan.

Kalajoen seurakuntakoti Kalajoen seurakuntakoti sijaitsee kirkon vieressä, ja sen on suunnitellut Martti Väisänen vuonna 1971. Seurakuntakotia on laajennettu vuonna 1992, ja siihen on tehty kattava sisäremontti 2015-2016. Lasten kerhotilat ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntakodissa.

Kalajoen seurakuntakotia on mahdollista varata erilaisia tilaisuuksia varten. Seurakuntakodissa on keittiö ja mm. kaksi juhlasalia: seurakuntasali, johon mahtuu 196 henkilöä ja Ikhtys-sali, johon mahtuu 50 henkilöä.

(Kuvat Eveliina Pylväs)

Lastenhoitohuone
Myymälä

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Nallekahvila

Klo 10-11.30 Nallekahvila seurakuntakodilla päiväkerhotiloissa.

Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Toivon säveliä päivään

Toivon säveliä päivään.Samu Saarinen on laulaja, lauluntekijä, joka haluaa välittää eteenpäin sitä armoa ja rohkaisua, mitä itse on saanut osakseen käytyään läpi vaikeitakin vaiheita elämässään. Mies ja kitara -tyylinen musiikki sanoituksineen on elämänmakuista. Tervetuloa kuuntelemaan.