Hei
 

Olet sydämellisesti tervetullut seurakuntamme kotisivuille. Tämän kautta voit tutustua Kalajoen seurakunnan toimintaan. Teemme työtä, jotta Jumala voisi kohdata meitä ja usko kantaa elämässämme. Haluamme viestiä, että usko on iloinen ja positiivinen asia!

Erilaisen toiminnan kautta haluamme tukea kristittynä elämistä ja kulkea toistemme rinnalla. Me emme vain puhu, vaan myös kuuntelemme.  

Seurakunnan ja koko kirkon olemus rakentuu armosta. Olemme armon yhteisö, joka opettelee elämään Jumalan anteeksiantamuksesta. Tämä ei ole mikään täydellisten ihmisten kerho. Tähän joukkoon kukaan ei voi olla liian huono. 

Kalajoki on eläväinen seurakunta. Seurakunnan työntekijöiden rinnalla on laaja seurakuntalaisten joukko, jotka kantavat vastuuta seurakunnan monipuolisesta toiminnasta. Myös herätysliikkeet toimivat aktiivisesti eri puolilla laajaa seurakuntaamme.  

Kalajoen seurakunta muodostuu Kalajoen alueesta sekä Himangan ja Raution kappeliseurakunnista. Meillä on kolme kaunista kirkkoa, joissa pidämme jumalapalveluksia viikoittain. Sinulle on paikka varattuna niin kirkossa kuin Taivaallisen Isän sydämessä. 

Tullaan tutuksi ja tapaillaan.   

Kari Lauri
Kalajoen kirkkoherra