Toimintaa varhaisnuorille Rautiossa

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1-6 lk lapsille. Ilta alkaa yhteisellä illan suunnitettlulla ja jatkuu toiminnallisella Raamattuhetkellä. Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja. Illoissa tutustumme ja kuulemme terveisiä myös lähetystyön nimikkokohteista tai nimikkoläheteistä. Illat ovat ilmaisia!

Siipijengi-illat Raution koululla klo 17. -19.30.

Keväällä 2019  11.2., 11.3., 8.4. ja 13.5.2019.

Kotahetket

Kotahetket on tarkoitettu koko perheelle. Paikalle saavutaan omin kyydein ja omin eväin. Leppoisaa yhdessä oloa ja hiljentymistä nuotion ääressä klo 18-20. Päälle säänmukainen varustus ja mukaan istuinalusta. Tienristeyksissä tuikku merkkinä.

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

Kevään illat: 6.1.,10.2., 3.3., 14.4. ja 19.5.2019.

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kaksi lippukuntaa: Liungilan eränkävijät Kalajoella ja Vääräjoen vartijat Rautiossa. Molempien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Vääräjoen vartijat

Vääräjoen Vartijat ry on Rautiossa toimiva partiolippukunta. Säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä on sudenpentu ja seikkailija/samoajaryhmä, vaeltajaryhmä kokoontuu eri tapahtumisen merkeissä. Kolo sijaitsee vanhassa pappilassa keskellä kylää Vääräjoen varrella. Viikottaiset kokoontumiset ovat kololla tai Raution srk-kodilla.

Kotisivut

Yhteystiedot: