nuoria ruohikolla

Nuorille

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2022-2023

Maata näkyvissä -festarit Turussa 18.-20.11. Ilmoittaudu 17.10. mennessä Annikalle (p. 044 7229009), Markukselle (p. 044 7229017) tai kirkkoherranvirastoon (p. 08 4640530, kalajoki.seurakunta@evl.fi). Kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, ikäsi ja mahd. allergiat. Reissun hinta on Kalajoen seurakunnan jäseneltä 70e (sis. festaripaketin, matkat, majoituksen, ruoat). Pelkkä matka 20e. Reissu on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Lisätietoa nuorisotyönohjaajilta.

Nuorille

Seurakunnan nuorisotyö haluaa tukea kotien kasvatusta antamalla nuorille sellaisia perusarvoja, joiden varaan voi rakentaa hyvän ja tasapainoisen elämän. Nuorisotyön tavoitteena on kertoa ilosanomaa Kristuksesta ja auttaa nuoria turvautumaan rakastavaan Jumalaan.Yhteistyötä tehdään laajalti koulujen ja kaupungin kanssa.

Erityisnuorisotyö voi olla ennaltaehkäisevää työtä tai jo vaikeuksissa olevien nuorten auttamista. Tarkoituksena on olla läsnä siellä missä tapahtuu. Auttaa arjenhallinnassa kuunnellen, tukien ja ohjaten yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kenkiä kirkossa
Kuva: Sanna Krook