Kalajoen kirkko

Etelänkyläntie 1, 85100 Kalajoki

Kirkkoon mahtuu 900 henkilöä.

Kirkon varaukset kirkkoherranvirastosta puh.  08 464 0530.

Kalajoen nykyinen 1879 valmistunut punatiilikirkko on järjestyksessään seitsemäs.
Kirkko on entisöity, peruskorjattu sekä maalattu satavuotisjuhlia varten vuonna 1979.
Vuosina 2017–2020 Kalajoen kirkko peruskorjattiin

Etelänkyläntieltä Seurakuntatielle käännyttäessä on kirkon, hautausmaan ja seurakuntakodin yhteinen parkkialue.

Avoinna jumalanpalveluksen aikana sunnuntaisin klo 10 sekä sopimuksen mukaan.

Tiekirkkona avoinna 28.6.-8.8.2021 ma-pe klo 12-15, sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 14 saakka.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Mieskuoro kirkossa

Kirkkokuoro

Harjoitukset kirkossa

Klo 10 messu, lit. Jarkko Kuusisto,
Saarna pastori, KRS:n kouluttaja Lea Kujanpää
Naistenviikonloppu-tapahtuma

Petri Laaksonen JUHLAKONSERTTI

Eläköön elämä -60 vuotta Pohjantähden alla
liput 25e
ennakkoon Ticketmasterin kautta sekä ovelta tuntia ennen konserttia.

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen täytti elokuussa 60 vuotta. Petri haluaa juhlistaa synttäreitään ja pitkää laulajan- ja musiikintekijän uraansa syksyn mittaan Eläköön elämä - 60 vuotta Pohjantähden alla juhlakonserteilla eri puolilla maata.
Suurelle yleisölle tuntemattoman nuoren sävelnikkarin ura sai aikoinaan lentävän lähdön 80-luvun puolivälissä hänen sävellettyään voitokkaasti Suomen euroviisusävelmät Eläköön elämä (Sonja Lumme) sekä Sata salamaa (Virve Rosti). Sittemmin Laaksosen kynästä on syntynyt myös Anna Erikssonin euroviisuhitti Oot voimani mun, sekä lukuisa määrä muita lauluja maamme eturivin artisteille.
Viimein vuonna 1994 koitti oman ensilevyn aika, ja klassikkosävelmällään Täällä Pohjantähden alla hän lauloi itsensä suomalaisten sydämiin. Petri Laaksosen artistiprofiili onkin poikkeuksellisen laaja, sisältäen iskelmiä, teatterimusiikkia, monia joululauluja sekä rakastettuja hengellisen musiikin lauluja mm. Tuomasmessuun ja Mukulamessuun, klassikkorunoilijoidemme teksteihin säveltämiään laulelmia unohtamatta.
Petri Laaksonen kokee olevansa ennen kaikkea live-esiintyjä. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan. Kontakti yleisön kanssa antaa voimaa niin kuulijoille kuin laulajalle itselleenkin. Jo yli neljännesvuosisadan kestänyt ura esiintyvänä artistina sekä eletyn elämän tuoma kokemus iloinen ja murheineen on tuonut Laaksosen tulkintoihin entistäkin vakuuttavampaa otetta ja syvyyttä. "Olen aina tiennyt mistä laulan, mutta nyt myös elän todeksi tuoreemmalla tavalla laulujen tarinaa niitä laulaessani", sanoo kuusikymppinen artisti.

Viikkomessu

Vanhustenviikon viikkomessu