Toimintaa varhaisnuorille Himangalla

Himangalla varhaisnuorisotyössä järjestetään toimintaa lähinnä kerhojen,toimintailtojen, retkien ja leirien kautta.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1-6 lk lapsille. Ilta koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, rukouksesta ja toimintapisteistä. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa.

Siipijengi-illat Himangan seurakuntakodilla klo 17-19.00.

Syksyllä perjantaina 06.09., 04.10., 22.11. ja 13.12.

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Yhteystiedot:

Marjo Märsylä lippukunnanjohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com