Toimintaa varhaisnuorille Himangalla

Himangalla varhaisnuorisotyössä järjestetään toimintaa lähinnä kerhojen,toimintailtojen, retkien ja leirien kautta.

Toimintakerho

Toimintakerho 1.-4.-luokkalaislle maanantaisin klo 16-17 srk-kodin takkahuoneessa. Pitäjinä Miisa Hankonen ja Vilma Lauri.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1.-6. luokkalaisille lapsille. Ilta koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, rukouksesta ja toimintapisteistä. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa.

Siipijengi-illat Himangan seurakuntakodilla klo 17-19.00.

Keväällä perjantaina 24.1., 21.2., 13.3., 3.4. ja 15.5.

Kuorot

Yhdistetty Musakerho 1.-3.-luokkalaisille ja Nuorten kuoro Selvät sävelet kolmannesta luokasta ylöspäin torstaisin klo 15.15.

Himangalla kanttorina Johanna Palmiola: 044-7229005

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Yhteystiedot:

Marjo Märsylä lippukunnanjohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com