risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset järjestetään Kalajoen ja Himangan kirkoissa sunnuntaisin klo 10 ja Raution kirkossa pääsääntöisesti klo 13. Tarkemmat tiedot kunkin sunnuntain jumalanpalveluksista löydät kirkollisista ilmoituksista.

Kalajoen ja Himangan kirkkojen jumalanpalvelukset radioidaan joka sunnuntai, ja niitä voi kuunnella nettiradiossa Verkkokirkko-sivun kautta. Kalajoen jumalanpalveluksia voi kuunnella myös kirkon läheisyydessä radiotaajuudella 95,0 Mhz.

Koronapandemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten aikana jumalanpalveluksia lähetetään pelkästään nettiradion ja radiolähettimen kautta. Kirkollisten toimitusten ohjeet voit lukea täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kalajoen kirkko

Jumalanpalvelusten kolehtikohteet

Su 12.9.
Klo 10 messu Himangan kirkossa ja Aapo Kaivosojan virkaanasettaminen kappalaisen virkaan, toim. Kari Tiirola, saarna Aapo Kaivosoja, avust. Kari Lauri, kant. Sanna Polso. Kirkkokahvit ja tervetulojuhla seurakuntakodilla.
Kolehti:  Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan
ohjelma- ja   materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan. Kansan Raamattuseuran Säätiö

Su 19.9.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus Kalajoen kirkossa, toim. Kari Lauri, jumalanpalveluksen jälkeen Kävele naiselle ammatti-tempaus. Lähtö 'Siltojen lenkille' alkaen seurakuntakodilta. Voit tukea hauraiden maiden naisten toimeentuloa ja samalla lasten hyvinvointia lahjoittamalla heille ammatin (30euroa) tai sinulle sopivan summan joko suoraan verkkolahjoituksena (naistenpankki.fi/lahjoita) tai käteisenä tapahtumapaikan keräyslippaaseen. Tervetuloa kulkemaan maailman naisten rinnalla!
Klo 10 Sanajumalanpalvelus Himangan kirkossa, toim. Niko-Pekka Ovaskainen.
Klo 12 Messu Raution kirkossa, toim. Niko-Pekka Ovaskainen.
Kolehti Kalajoen kirkossa:
Kävele naiselle ammatti- tapahtuman merkeissä kannamme. kolehdin Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysmaiden naisten hyväksi. Himangan ja Raution kirkoissa: Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa. Suomen Merimieskirkko ry

Su 26.9.
Klo 10 Messu Himangan kirkossa, toim. Aapo Kaivosoja.
Klo 10 Messu Raution kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki, musiikissa avust. Niklas Sihvonen, laulu  ja Raution kotiseutuyhdistyksen 70-vuotisjuhla seurakuntakodilla.
Klo 18 Tuomasmessu Kalajoen kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki, Heli Heikkilä, Lasse Kautto, Tuomasbändi ja -kuoro. Pyhäkoulu lapsille. Ei radioida, ei ole verkossa.
Kolehti: Oulun hiippakunnan ystävyyshiippakunnan Tansanian luterilaisen kirkon Viktoriajärven itäisen hiippakunnan Nyakaton raamattukoululle Suomen Lähetysseuran kautta.

Su 3.10.
Klo 10 Perhekirkko Kalajoen kirkossa, toim. Niko-Pekka Ovaskainen mukana 10-leiriläiset.

Klo 12 Perhekirkko Raution kirkossa, toim. Niko-Pekka Ovaskainen.
Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Lasten ja nuorten keskus ry:n kautta. Lasten ja nuorten keskus ry.

Su 10.10.
Klo 10 Messu Kalajoen kirkossa, lit. Kari Lauri, saarna Heli Heikkilä, Kalajoen Kristillisen opiston Naisten viikonloppu.
Klo 12 Messu Raution kirkossa, toim. Sakari Typpö, kirkkokahvit Suojarinteellä.
Kolehti: Ekumeeninen lähetyspyhä.  *Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuralle.

Su 17.10.

Su 24.10.