Nuortenillat jatkuu syksyn ajan perjantaisin 1.10., 22.10., 29.10., 12.11., 19.11., 3.12., 10.12. ja 17.12. seurakuntakodilla klo 18-21. Tuu mukaan olitpa riparilainen, isonen tai muu nuori!

Lauantaina 20.11. vietetään Himangan seurakuntakodilla MN-festari-valvojaisia. Osallistutaan MN-festareille livestriimin kautta.

Syyslomaviikolla tarjolla poikien saunailta Ruonalla tiistaina 26.10. klo 18.

Messubändi etsii innokkaita soittajia ja laulajia! Messubändi säestää ja esiintyy erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa projekti-luonteisesti. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Markukseen!

KOULUKUMMI- JA OPPILAITOSPÄIVYSTYS

Nuorisotyönohjaaja Markus vierailee Raumankarin koululla torstaisin pitkällä välitunnilla. Tuuhan jutteleen!

Lisäksi saatetaan keksiä muutakin, kun sille päälle satutaan. Ideoita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Laita viestiä tai soita nuorisotyönohjaajalle Markukselle (p. 044 7229017 tai s-posti markus.lindell@evl.fi)

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus koostuu leireistä sekä yksittäisistä kokoontumisista ja toimintaan osallistumisesta. Isko on meneillään, ensimmäinen leiri on jo pidetty, mutta mukaan ehtii vielä :)

SOME