Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2022-2023

 

Nuortenilta lähes joka perjantai seurakuntakodilla klo 19-21. Voit tarkistaa kirkollisista tai seurakunnan kotisivujen tapahtuma haulla nuorteniltojen päivämäärät. Tuu mukaan olitpa riparilainen, isonen tai muu nuori!

 

 

Messubändi etsii innokkaita soittajia ja laulajia! Messubändi säestää ja esiintyy erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa projekti-luonteisesti. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Markukseen!

 

 

KOULUKUMMI- JA OPPILAITOSPÄIVYSTYS

Nuorisotyönohjaaja Markus vierailee Raumankarin koululla torstaisin pitkällä välitunnilla. Tuuhan jutteleen!

 

Lisäksi saatetaan keksiä muutakin, kun sille päälle satutaan. Ideoita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Laita viestiä tai soita nuorisotyönohjaajalle Markukselle (p. 044 7229017 tai s-posti markus.lindell@evl.fi)

 
 


ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus koostuu leireistä sekä yksittäisistä kokoontumisista ja toimintaan osallistumisesta. Joka syksy alkaa uusi isoskoulutusryhmä. Isoskoulutuksessa opit isostaitoja, jotka auttavat sinua toimimaan isosena ripareilla ja lastenleireillä.

 

Maata näkyvissä -festarit Turussa 18.-20.11. Ilmoittaudu 17.10. mennessä Annikalle (p. 044 7229009), Markukselle (p. 044 7229017) tai kirkkoherranvirastoon (p. 08 4640530, kalajoki.seurakunta@evl.fi). Kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, ikäsi ja mahd. allergiat. Reissun hinta on Kalajoen seurakunnan jäseneltä 70e (sis. festaripaketin, matkat, majoituksen, ruoat). Pelkkä matka 20e. Reissu on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Lisätietoa nuorisotyönohjaajilta.

 

SOME
Instagram: kalajoenseurakunta
Snapchat: kalajoensrk

Whatsapp: Himangan nuori seurakunta
Mikäli haluat ryhmään, jossa kuulet mitä milloinkin tapahtuu, ilmianna itsesi ja puhelinnumerosi Markukselle, niin lisätään sinut ryhmään :)