Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parittomilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 19.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Kerran kuussa pidetään iltamessuja, jotka ovat vähän rennompia kuin sunnuntaiaamun jumalanpalvelukset. Niitä saa tulla ideoimaan ja toteuttamaan. Jos osaat soitta tai laulaa tai jotain muuta mikä voisi olla yhteiseksi iloksi, voit ilmiantaa itsesi ja tehdään messuista meidän näköisiä.

NUORTENILLAT

Nuortenillat ja muu toiminta seurakunnan tiloissa on nyt tauolla. Voit osallistua ig-live nuorteniltoihin Kalajoen seurakunnan instagramissa @kalajoenseurakunta perjantaisin klo 19.

Rippikoululaisia informoimme mahdollisuuksista "merkkien keräämiseen" pikimitten kun saadaan suunnitelmat tehtyä.

Sillä välin:
Maanantaisin iltapäiväkahvit ja -hartaus Fb-livessä klo 15 ja ig-livessä klo 16
Keskiviikkoisin iltateet ja -hartaus Fb-livessä klo 19 ja ig-livessä klo 20
Perjantaisin nuortenilta ig-livessä klo 19

Lisäksi kaikki seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa jos haluat kysyä tai jutella jotain.

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoskoulutus alkaa syksyllä elokuussa ja se pitää sisällään kaksi leiriä sekä muita kokoontumisia.

Vanha tai uusi isonen, liity Facebook-ryhmään: Kalajoen seurakunnan isoset

SOME

Facebook-sivu: Kalajoen nuori seurakunta
Instagram: kalajoenseurakunta