Toimintaa varhaisnuorille Himangalla

Himangalla varhaisnuorisotyössä järjestetään toimintaa lähinnä kerhojen,toimintailtojen, retkien ja leirien kautta.

Toimintakerho

Toimintakerho 1.-4.-luokkalaisille perjantaisin klo 16-17 seurakuntakodin takkahuoneessa.
Pitäjinä Miisa ja Neta. Hauskaa tekemistä ja hartaus.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1.-6. luokkalaisille lapsille. Ilta koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, rukouksesta ja toimintapisteistä. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa.

Siipijengi-illat Himangan seurakuntakodilla kerran kuussa maanantaisin klo 17-19.

Kuorot

Lapsikuoro 1. -6. -luokkalaisille keskiviikkoisin klo 15.15-16.15 Himangan seurakuntakodilla.
Himangalla kanttorina Sanna Polso: 044-7229005

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Liungilan Eränkävijät ry

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikoittain.
Lippukunnanjohtaja Aino Ventelä-Suorsa, sihteeri Elina Korva, ohjelmajohtaja Marjo Märsylä

Vääräjoen Vartijat
Lippukunnanjohtaja Marja-Liisa Kaakko