Toimintaa varhaisnuorille Kalajoella

Kerhotoiminta

Toimintakerho Kalajoella seurakuntakodin päiväkerhotilassa tiistaisin klo 17-18.

TOIMINTAKERHO

Kerhossa leikitään, askarrellaan, pelataan niin sisällä kuin ulkonakin ja eletään kirkkovuotta todeksi. Joskus voidaan myös esimerkiksi leipoa.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1.-6.-luokkalaisille lapsille. Ilta koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, rukouksesta ja toimintapisteistä. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa.

Siipijengi-iltojen ajankohdat ilmoitetaan tällä hetkellä kuukausittain.

Kuorot

Kalajoen lasten kuoro aloittaa 15.9. klo 16.00. Kuoroa vetää kanttori Lasse.

Lasse Kautto

Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

lasse.kautto@evl.fi

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Liungilan Eränkävijät ry

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikoittain.

Yhteystiedot:
Aino Ventelä-Suorsa, lippukunnanjohtaja: aino.ventela@outlook.co
Elina Korva, sihteeri: eevaelina.korva@gmail.com
Marjo Märsylä, ohjelmajohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan partioon, niin voit ilmoittautua lippukunnan sivujen kautta mukaan!

https://www.liungilanerankavijat.com/etusivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kalajoen alueseurakunta
Seurakuntatie 1
Kalajoen alueseurakunta
Seurakuntatie 1
Asiakaspalvelu
Plassintie 2
85100 Kalajoki

avoinna ma-ke, pe klo 9-14, to suljettu, puhelimitse klo 12-15. Himangan seurakuntatoimisto avoinna torstaisin klo 12-15. Yhteinen puh. 08 464 0530.