Toimintaa nuorille Kalajoella

KEVÄT ja KESÄ 2021

PERJANTAISIN Artoksessa, Kalajoen seurakuntakodilla klo 18 NUORTENILTA

Raamattua, yhteistä tekemistä, pelejä, herkkuja ja hyvää seuraa. Muista käyttää maskia ja huolehtia käsihygieniasta!

SUNNUNTAINA

Jumalanpalvelus sunnuntaisin Kalajoen kirkossa sekä nettiradiossa kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko)

KOULUKUMMI- JA OPPILAITOSPÄIVYSTYS

HUOM! Kevään 2021 aikana päivystystä ei ole johtuen koronatilanteesta!

Ke tai to Merenojan koululla klo 10.15-12 (tarkemmat ajankohdat koulun ilmoitustaululla) (Annika/Katja)

Tiistaisin Jedulla klo 10.30-12 (Katja)

Lisäksi saatetaan keksiä muutakin, kun sille päälle satutaan. Ideoita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Laita viestiä tai soita nuorisotyönohjaajalle Annikalle (p. 044 7229009, s-posti annika.alatalo@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä) tai Katjalle (p. 044 7229007, s-posti katja.pudas@evl.fi)

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus koostuu leireistä sekä yksittäisistä kokoontumisista ja toimintaan osallistumisesta.

ISKO 1

Muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

ISKO2

Kokoonnumme silloin tällöin vanhojen isosten kanssa, olethan kuulolla!

SOME

Instagram: @kalajoenseurakunta

TikTok: @kalajoenseurakunta

Snapchat: kalajoensrk