Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parittomilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 19.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Kerran kuussa pidetään iltamessuja, jotka ovat vähän rennompia kuin sunnuntaiaamun jumalanpalvelukset. Niitä saa tulla ideoimaan ja toteuttamaan. Jos osaat soitta tai laulaa tai jotain muuta mikä voisi olla yhteiseksi iloksi, voit ilmiantaa itsesi ja tehdään messuista meidän näköisiä.

NUORTENILLAT

Nuortenillat keväällä perjantaisin klo 19 parittomilla viikoilla eli 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 13.3., 27.3., 11.4 (pääsiäislauantai)., 24.4., 8.5. ja to 21.5. (Helatorstaina Ruonalla)

MITÄ MUUTA?

Iltamessut keväällä pe 31.1. klo 18, ke 26.2. klo 18, pe 27.3. klo 18 ja pe 8.5. klo 18.

Lisäksi retket Jokigospeliin Oulaisiin la 1.2. ja Majataloiltaan Lohtajalle pe 7.2., ilmoittaudu mukaan!

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoskoulutus alkaa syksyllä elokuussa ja se pitää sisällään kaksi leiriä sekä muita kokoontumisia.

Vanha tai uusi isonen, liity Facebook-ryhmään: Kalajoen seurakunnan isoset

SOME

Facebook-sivu: Kalajoen nuori seurakunta
Instagram: kalajoenseurakunta