Himangalla nuortenillat aina parillisen viikon perjantaisin ja viikkomessu kerran kuussa.

Muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

ILMOITTAUDU ISOSKOULUTUKSEEN 20-21

SYKSY 2020

Nuortenillat aina parillisen viikon perjantaina alkaen 4.9. klo 19-21 seurakuntakodin nuortentilassa.

Raamattua, yhteistä tekemistä, herkkuja ja hyvää seuraa.

Viikkomessu kerran kuussa pe 25.9., 23.10. ja 20.11. klo 19.00 ja nuorten kirkkokahvit sen jälkeen seurakuntakodin nuortentilassa.

SUNNUNTAINA

Jumalanpalvelus sunnuntaisin Himangan kirkossa sekä Raution kirkossa ja Kalajoen seurakuntakodilla / Vuorenkallion kappelissa.

Tarkista kellonajat ja tarkemmat päivämäärät.

KOULUKUMMI- JA OPPILAITOSPÄIVYSTYS

HUOM! Syksyn 2020 aikana päivystystä ei ole!

Lisäksi saatetaan keksiä muutakin, kun sille päälle satutaan. Ideoita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Laita viestiä tai soita diakonia- ja nuorisotyöntekijä Maria Paanaselle (p. 044 7229026, maria.paananen@evl.fi)

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus koostuu leireistä sekä yksittäisistä kokoontumisista ja toimintaan osallistumisesta.

ISKO 1

Koulutuksen sisältö ja ajankohdat eivät ole vielä selvillä ja lisäksi muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

ISKO2

Kokoonnumme silloin tällöin vanhojen isosten kanssa, olethan kuulolla!

SOME

Facebook-sivu: Kalajoen nuori seurakunta
Instagram: kalajoenseurakunta
Snapchat: kalajoensrk