risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset järjestetään Kalajoen ja Himangan kirkoissa sunnuntaisin klo 10 ja Raution kirkossa pääsääntöisesti klo 12. Tarkemmat tiedot kunkin sunnuntain jumalanpalveluksista löydät kirkollisista ilmoituksista.

Jumalanpalvelukset radioidaan joka sunnuntai, ja niitä voi kuunnella nettiradiossa Verkkokirkko-sivun kautta. Kalajoen jumalanpalveluksia voi kuunnella myös kirkon läheisyydessä radiotaajuudella 95,0 Mhz.

Kalajoen kirkko

Jumalanpalvelusten kolehtikohteet

Su 2.6.
2. sunnuntai helluntaista

Kirkon ulkosuomalaistyöhön, Kirkkohallitus.

Su 9.6.
3. sunnuntai helluntaista

Diasporatyölle Kreikassa ja Etu-Aasiassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Lähetysyhdistys Kylväjä ry

Su 16.6.
4. sunnuntai helluntaista

Pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajien parissa tehtävään työhön Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta teemalla Liikkeellä olevat kansat.  Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry.

La 22.6.
Juhannuspäivä

Kirkon Ulkomaanavulle, hädänalaisten ihmisten auttamiseen.

Su 23.6.
5. sunnuntai helluntaista

Rauhan Sanan työlle

Su 30.6.
Apostolien päivä

Oppilaitos- ja nuorisotyöhön eri järjestöille, Kirkkohallitus.