risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset järjestetään Kalajoen ja Himangan kirkoissa sunnuntaisin klo 10 ja Raution kirkossa pääsääntöisesti klo 12. Tarkemmat tiedot kunkin sunnuntain jumalanpalveluksista löydät kirkollisista ilmoituksista.

Jumalanpalvelukset radioidaan joka sunnuntai, ja niitä voi kuunnella nettiradiossa Verkkokirkko-sivun kautta. Kalajoen jumalanpalveluksia voi kuunnella myös kirkon läheisyydessä radiotaajuudella 95,0 Mhz.

Kalajoen kirkko

Jumalanpalvelusten kolehtikohteet

Su 28.1.
3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima)

Kalajoen seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen.

Su 4.2.
Kynttilänpäivä

Yhteisvastuukeräykselle. Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2024 teemana on nuorten elämänhallinnan ja mahdollisuuksien edistäminen. Kirkkopalvelut ry.

Su 11.1.
Laskiaissunnuntai

Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille. Kirkon Ulkomaanapu sr.

Su 18.2.
1. paastonajan sunnuntai

Oman seurakunnan diakoniatyön avustustoimintaan.

Su 25.2.
2. paastonajan sunnuntai

Yhteisvastuukeräykselle.

Su 3.3.
3. paastonajan sunnuntai

Nigeriassa tehtävään traumaterapiaan ja -koulutukseen Open Doors Finland ry:n kautta.

Su 10.3.
4. paastonajan sunnuntai

Kolehti kohdennetaan vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille Oulun hiippakunnan alueella.
Köyhyys koskettaa joka yhdeksättä lasta Suomessa. Yli 120 000 lasta elää pienituloisessa perheessä. Huoli perheen toimeentulosta on kasvanut merkittävästi elinkustannusten nousun myötä eikä pienituloisilla perheillä ole käytettävissä säästöjä yllättävien menojen maksamiseen.
Lapsiperheköyhyys vaikuttaa lasten välittömään hyvinvointiin sekä pitkälle elämänkulkuun. Oulun hiippakunnan alueella diakoniatyössä kohdataan vuosittain paljon tuentarpeessa olevia lapsiperhettä.

Su 17.3.
Marian ilmestyspäivä

Kalajoen kristillisen Opiston hyväksi (Opiston ystäväpäivät)

Su 24.3.
Palmusunnuntai

Seurakuntatyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta teemalla Evankeliumin sanoma kuuluu kaikille.

To 28.3.
Kiirastorstai

Oman seurakunnan diakoniatyön avustustoimintaan.

Pe 29.3.
Pitkäperjantai