Kalajoen seurakunnan kolmas diakonian virka hakuun

22.8.2019 15.49

Kalajoen seurakunnan kolmas diakonian virka hakuun

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle seurakunnan kirkollisveron tuloprosentiksi vuodelle 2020 edelleen 1,75 prosenttia. Kalajoen kirkon III-vaiheen paikallisvalvojaksi valittiin A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy.

Kirkkoneuvosto valitsi lastenohjaaja Pia Pöyhtärin kolmannen lastenohjaajan määräaikaiseen toimeen 26.8.2019-31.5.2020 väliseksi ajaksi.  Kirkkoneuvosto merkitsi tiedoksi lähetyssihteeri Anna-Maija Pahkalan sekä määrä- ja osa-aikaisen toimistosihteeri Tuija Siermalan irtisanoutumiset. Seurakunnan kolmas diakonian virka päätettiin julistaa haettavaksi 27.9.2019 mennessä ja täytettäväksi vuoden 2020 alusta. Viran tehtävänä ovat yleinen diakoniatyö ja lähetyssihteerin tehtävät erityisesti Kalajoen alueseurakunnan ja Raution kappeliseurakunnan alueella. Kirkkoneuvosto palkkasi aikaisemmin kesällä diakonissa Heli Heikkilän 20-prosenttisesti diakoniatyöhön tämän vuoden loppuun saakka sekä myönsi nuorisotyönohjaaja Tanja Vähäojalle virkavapautta. Vähäojan tilalle va. nuorisotyönohjaajaksi syyskuun alusta vuoden loppuun saakka on valittu Katja Pudas.

Kirkkoneuvosto antoi Annika Selkäselle luvan leirikeskuksen muistokätkön sijoittamiseen Kivirannan tontille geokätkönä. Neuvostolle annettiin tiedoksi Rannikon vihertyön syyskuun alusta voimaan tulevat haudan kaivuun ja peiton hinnat.