Ilta parisuhteelle Kalajoen seurakunnassa

3.9.2019 09.51

Ilta parisuhteelle Kalajoen seurakunnassa

Kalajoen seurakunnassa järjestetään 20.9. parisuhdetapahtuma, jossa ovat mukana muusikkopariskunta Kaisa ja Timo Tuikkanen Kansan Raamattuseurasta. He vierailevat sanoin ja sävelin seurakunnissa ympäri Suomen ja tekevät myös vankilavierailuja. He kertovat: ”Työssämme haluamme jakaa sitä kaikkein parasta: aina edellemme ennättävää armoa – Jumala on jo siellä, minne olemme menossa ja läsnä jokaisella askelella.

Kaisa on pastori ja opettaja, laulaja ja lauluntekijä Timo on diakoni ja monipuolinen muusikko.

He toteavat: ”Laulumme ovat syntyneet keskellä elämää, sen iloa ja ikävää, kivusta ja haavoista, armon kokemisesta, uusista aluista.”

Illan juontaa Suvi Lehtimäki. Jos tarvitset lastenkaitsentaa, ilmoita Suville 13.9. mennessä. Se järjestetään, jos tarvetta ilmenee.