Sama puheenjohtajisto jatkaa Kalajoen seurakunnan luottamustoimissa

13.1.2021 12.24

Kalajoen seurakunnan kirkkovaltuusto järjestäytyi nelivuotiskautensa toiselle puoliskolle vuosille 2021-2022. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Veli Ainali ja varapuheenjohtajana Teuvo  Tuorila.
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Esa Rahja (henkilökohtainen varajäsen Juha Siermala). Kirkkoneuvoston varsinaisiksi jäseniksi valittiin (henkilökohtainen varajäsen suluissa) Kari Kivelä (Vuokko Peltola), Helena Saarenpää (Markus Lindell), Paavo Tiinanen (Tapio Hillilä), Tuomas Savela (Rauli Junttila), Hannu Niemelä (Päivi Poranen), Mari Niemelä (Katja Hihnala), Saija Heikkilä (Seija Isokääntä), Sirpa Kärkinen (Heikki Saukko) ja Marja Ojala (Soili Autio). Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Kari Lauri. Kappelineuvostojen jäsenet jatkavat koko nelivuotiskauden ensi vuoden loppuun saakka.

Kirkkovaltuusto hyväksyi 15.000 euron lisätalousarvion Raution kirkon lämmityksen muuttamiseksi maalämpöön- investoinnille vuodelle 2020. Hanke toteutetaan kuluvana vuonna, mutta viime vuoden kustannukset koskevat suunnittelua ja koeporausta.
Kirkkovaltuustolle annettiin tiedoksi kokoontumisrajoitukset, joita Pohjois-Suomen sairaanhoitopiiri on jatkanut koronan vuoksi 1.2.2021 saakka. Tänä aikana jumalanpalveluksiin voi osallistua vain nettiradion ja Kalajoen kirkon lähettimen kautta. Kalajoen kirkon käyttöönottojuhla ja piispanmessu toteutetaan suunnitellusti 14.3.2021 silloin voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

Valtuuston puheenjohtaja Veli Ainali kiitti seurakunnan työntekijöitä joululauluvideosta, joka toi joulun jokaiseen kotiin. Ainali toivotti työntekijöille ja koko valtuustolle terveyttä ja siunattua vuoden jatkoa.