Uutislistaukseen

​​​​​​​Raution kinkerit videona ja nettikeskusteluna Raution kirkon alttaritaulu (kuva Eveliina Pylväs)

​​​​​​​Raution kinkerit videona ja nettikeskusteluna

22.2.2021 14.41

Raution kappeliseurakunnan kinkerit pidetään keskiviikkona 3.3. klo 18 alkaen netissä Kalajoen seurakunnan Youtube kanavalla. Kinkerivideon jälkeen on virtuaalinen kahvittelu sekä Google meetin kautta jutustelua videon herättämiin ajatuksiin. Linkin osoite on https://meet.google.com/fek-gkmi-nur

Tämän vuoden kinkereiden aihe on vahvasti Raution kirkon alttaritaulusta nouseva Jumalan huolenpito. Videolla musiikkia esittävät Niklas Sihvonen (laulu) ja lauluryhmä - Niklas Sihvonen, Antero Sihvonen, Tenho Perttula, Helena Polet, Brita Niemelä, Sirkka Piippo ja Virpi Vasalampi. Säestyksistä vastaa kanttori Heidi Huhtala. Mukana on eri ikäisten rautiolaisten haastatteluja, Yhteisvastuu-esittely sekä puheen kautta Jumalan huolenpito teeman äärellä viivähtäminen.

Kinkerit-videolla ja keskustelussa ovat mukana Raution pappi Jarkko Kuusisto, diakonissa-lähetyssihteeri Heli Heikkilä ja nuorisotyönohjaaja Katja Pudas.