Uutislistaukseen

Uutinen Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksesta 26.5.2021 Himangan kirkko, kuva Kari Lauri

Markus Lindell nuorisotyönohjaajan virkaan

27.5.2021 11.47

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi Markus Lindell’n Himangan kappeliseurakunnan määräaikaiseen nuorisotyönohjaajan virkaan ajalle 1.9.2021-31.8.2023. Hakijoita oli viisi, joista kolmea haastateltiin.

Suomen Lähetysseuran kanssa sovittu Pyhtilöiden nimikkolähettisopimus päätettiin vaihtaa Victoriajärven itäisen hiippakunnan työn tukemiseen Tansaniassa.

Kirkkoneuvosto valitsi Kalajoen seurakunnan metsäsuunnitelman tekijäksi tarjousten perusteella Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry:n. Neuvosto hyväksyi teiden uudelleen sijoittumisen Mutkalammin tuulivoimapuiston alueelle antamiensa ehtojen mukaisesti.