Kalajoen seurakunnan kuorot aloittavat toimintansa

6.9.2021 17.40

Kalajoen seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa keskiviikkona 15.9. Seurakunnassa on kolme lapsikuoroa. Lapsikuoroihin kutsutaan alakouluikäisiä lapsia. Kalajoen ja Raution lapsikuoroa johtaa vs. kanttori Lasse Kautto. Himangan lapsikuoroa johtaa kanttori Sanna Polso. Kuorot kokoontuvat seurakuntakodeissa ja tarkemmat ajat näkyvät kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakunnan kotisivuilla. Tule ja tuo kaverisikin iloiseen porukkaan!

Kirkkokuoroja johtavat Himangalla Sanna Polso ja Kalajoella Heidi Huhtala, joka johtaa myös Kalajoen Mieskuoroa. Kalajoen Kirkkokuoro ja Mieskuoro kokoontuvat keskiviikkoisin seurakuntasalissa. Himangan Kirkkokuoron harjoitukset ovat keskiviikkoisin seurakuntakodilla. Näihin aikuiskuoroihin toivotaan lisää laulajia. Aloita uusi, mukava harrastus hyvässä porukassa.

• Kalajoen lapsikuoro keskiviikkoisin klo 16 seurakuntasalissa. Kuoroa johtaa vs. kanttori Lasse Kautto (p. 044-7229041).
  • Raution lapsikuoro keskiviikkoisin klo 18 Raution seurakuntakodilla. Kuoroa johtaa vs. kanttori Lasse Kautto (p. 044-7229041).
  • Himangan lapsikuoro keskiviikkoisin klo 15.15 Himangan seurakuntakodilla. Kuoroa johtaa kanttori Sanna Polso (044-7229005).
  • Kalajoen Mieskuoro keskiviikkoisin klo 17 ja Kirkkokuoro klo 18 seurakuntasalissa. Kuoroja johtaa kanttori Heidi Huhtala (p. 044-7229004).
  • Himangan Kirkkokuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 Himangan seurakuntakodilla.