Aikuisille

Aikuistyön toiminnan tavoitteena on kohdata työikäisiä seurakuntalaisia sekä luoda toimintaa, johon aikuinen seurakuntalainen voi osallistua tai halutessaan toteuttaa yhteistä pappeutta palvelutehtävissä.

 

Painopistealueet:
Toiminta, jossa aikuinen voi kokea seurakuntayhteyttä osallistujana tai palvella lahjojensa mukaisissa tehtävissä.

Toimintamuodot:
Työpaikka- ja yrityskäynnit, Raamattu- ja rukouspiirit, uskon kysymyksiä käsittelevät luento- ja keskusteluillat, sielunhoitopalvelu, lapsiperheille ja pariskunnille suunnattu toiminta.

Kappalainen Suvi Lehtimäki Kalajoen kirkossa
Kappalainen Suvi Lehtimäki Kalajoen kirkossa, kuva Eveliina Pylväs

Toimintaa perheille ja pariskunnille

Toimikuntamme ideoi ja toteuttaa tapahtumia ja säännöllistä toimintaa lapsiperheille ja pariskunnille. Onko sinulla ideoita toimintamme suhteen? Jos on, kerro siitä meille tai tule mukaan! Toimintamme kerää runsaasti osallistujia erilaisiin tapahtumiin mm. kynttiläillallisten merkeissä. Tule osallistumaan tai toimimaan!

 

Muuta toimintaa

- Kirkko auki rukousta varten tiistai-iltaisin klo 18-19.
- Jumala kuulee -rukousillat kirkossa kerran kuussa, tarkemmat ajat kirkollisissa.
- Raamattukellari: matalan kynnyksen kohtaamispaikka Jokelan kellarissa. Keskustelua ja vapaata yhdessäoloa, teetarjoilu.
- lukupiirit Kalajoen kirjastossa.
- Raamattukoulu.  

- Elämänkaariryhmä; uuden ryhmän aloittamisesta ilmoitetaan kirkollisessa
- Kristittyjen marttyyrien tukiryhmä Jokelassa kk:n 4. maanantai klo 18.

- raskaan liikenteen tapahtuma

- sururyhmä läheisensä menettäneille joka vuosi, ryhmien alkamisesta tiedotetaan erikseen
- Tuomayhteisö: Tuomasmessu pidetään 2 kertaa vuodessa. Messu sisältää samat elementit kuin tavallinen messu; synnintunnustus, synninpäästö, Raamatun tekstit, puhe ja Herran Pyhä Ehtoollinen. Kirkossa on messun aikana useita pieniä sivualttareita, joiden äärellä voi hiljentyä ja laatia oman rukouspyynnön, joka esirukousosiossa luetaan. Tuomasmessussa käytetään virsikirjan sijasta Uusia messulauluja, joiden reippaisiin säveliin kuoron ja bändin johdolla on helppo yhtyä.

- Kuoro- ja bändiharkat kirkossa ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa.
Tuomasmessun muu talkooporukka kokoontuu erikseen ennen messua. Tehtäviä: alttaripöytien teko, rukouspalvelu, tekstinluku, teetarjoiluvastuu, olemme yhteydessä sinuun sitten kun kokoonnumme! Jätä yhteystietosi: Suvi Lehtimäki 044 7229 002

Tapahtumien tarkemmista ajankohdista ilmoitamme kirkollisissa ilmoituksissa. Toivomme, että löydät näistä sopivan paikan ja ajan uskonelämäsi hoitamista ja seurakuntayhteyden ylläpitoa varten! Tervetuloa!

 


 

Ota yhteyttä